Barnböcker om segling

Ella seglar på segelbåten Salt

Så roligt att du hittat hit till bokserien om Ella och min webbshop! Kanske tycker du som jag att det finns lite för få barnböcker om segling. När jag insåg det bestämde jag mig för att ändra på det. Därför kom böckerna om Ella till som seglar med sin mormor och morfar på segelbåten Salt.

Ett, två, tre nu hoppar vi!

Barnböcker om segling

Böckerna om Ella är en bokserie som handlar om segling och äventyr på en lite större båt. Böckerna passar perfekt för alla barn runt 3-6 år. Men jag vet många äldre barn som också tycker mycket om böckerna. Jag hoppas att du och ditt barn eller barnbarn, oavsett ålder, kommer att gilla böckerna. Kanske blir det en ny favorit där hemma eller i skeppsbiblioteket.

Det finns två delar i bokserien, ”Mormor och morfar är seglare” och ”Ella seglar långt” . Om du vill beställa böckerna kan du beställa direkt av mig här i webbshopen. Men du kan naturligtvis också beställa dina barnböcker om segling på Bokus eller Adlibris om det passar dig bättre!

Ella lär sig nya saker varje gång hon seglar

Ella älskar att segla. Hon tycker det är det roligaste som finns. Det är mycket att lära sig på en stor segelbåt. Ella lär sig lite nytt varje gång hon är med mormor och morfar på Salt.

Så mycket saker som ska följa med ombord

Böckerna om Ella och mormor och morfar vill inspirera barn till segling, spännande äventyr och ett jämlikt båtliv. Och om du vill höra av dig och berätta om dina erfarenheter att segla med barn eller barnbarn skulle jag bli jätteglad.

Här kan du läsa lite mer fakta om böckerna i bokserien!

Illustrationerna är gjorda av Anna Westin som tecknar barnböcker och gör väggmålningar på Skansen. Hon har dessutom gjort julkalender för Sveriges Radio! Anna är ett riktigt proffs och det har varit så roligt att se karaktärerna växa fram i böckerna.

Barnböcker om segling och båtliv

Förutom att inspirera barn till segling och äventyr vill jag också visa hur båtlivet kan se ut. För det är ju mycket som är viktigt att veta, som till exempel att på havet kommer säkerheten alltid först!

Ta mig direkt till webbshopen!

Vad glad jag är att du vill följa med Ella ombord på Salt! Och det är väldigt glädjande att intresset för barn och segling är så stort. Men nog om detta, nu seglar vi va?

Skepp O’hoj! Kram Monica

Följ Monica på Instagram, klicka här!

Handla efter kategori

Nyligen inkommet

Bästsäljare