Beställningsinformation

Vad kul att du vill följa med Ella in i seglingens underbara värld. Här kan du läsa mer om hur du beställer böckerna i bokserien Mormor och morfar är seglare.

Det allra enklaste är att beställa böckerna om Ella direkt i webbshopen, klicka här för att komma till webbshopen. Och om du vill ha böckerna signerade skriver du bara i meddelandefältet vad du vill ha för hälsning och till vem. Det går också bra att beställa böckerna på Bokus eller Adlibris (klicka på respektive namn så hittar du länkar till dit).

Del 1 – Mormor och morfar är seglare
Del 2 – Ella seglar långt

Om du vill beställa ”Mormor och morfar är seglare” och/eller ”Ella seglar långt” direkt från mig utan att gå in i webbshopen går det naturligtvis också bra. Meddela mig samtidigt om du vill ha en hälsning till någon. Isåfall mailar du bara till mig, mailadress lindmanmonica@gmail.com.

Pris 159kr/st.
Frakt tillkommer med 29kr vid beställning direkt från mig av en bok. Om du beställer två eller tre böcker i samma leverans får du ändå bara en fraktkostnad.

Du kan betala boken med Swish 123 450 29 51 eller genom bankgirobetalning till bg 173-5877. Mottagare Sailingsalt. Och glöm inte att skriva ditt namn så jag vet vem betalningen kommer ifrån.

Är du medlem i Svenska Kryssarklubben? Då kan du också beställa boken i deras webbshop. Klicka här för att komma till Svenska Kryssarklubben!

Hoppas du kommer att gilla böckerna om Ella!

Har du en butik och vill sälja böckerna? Hör av dig till mig!

Mailadress lindmanmonica@gmail.com

Författare Monica Lindman

Tack snälla!

Här kan du läsa mer om böckerna!

Här kan du läsa vad andra tycker om Momor och morfar är seglare!